0 artiklar 0.00 kr
korg

Hälsoberättelser

Inspiration för läkning!

Här vill vi ha ett forum för att inspirera varandra för bättre hälsa. Kunder som vill dela med sig av sin väg mot bättre hälsa.

Tror knappt att det är sant

När jag blir förkyld så sätter det sig alltid i bihålorna. Har nästan blivit galen på detta. Har ätit penicillinkur efter penicillinkur. En kompis tipsade mig om ett homeopatiskt medel som han hade ätit. Tostin Alfaplex. Jag köpte det och fick även rådet att ta kalium bichromichum i D30 eftersom mitt snor var så grönt och segt… Åt en kur av detta och tror knappt att det är sant. Att sockerpiller fungerar. Placebo eller inte??? Är i alla fall frisk.

Säker semester

När jag åkte utomlands fick jag tipset att äta china D30 i piller några gånger per dag. Tog även med veratum soluplex. Klarade mig från turistdiarré så veratum Soluplex blev oöppnad. Det gjorde ju inget…

Semesterfiraren Peter

Förebyggande för hundarna

Jag brukar dagligen ge mina hundar någon bra probiotika, oftast Probina Forte, samt Chlorella. Är de sjuka, brukar folk fråga? Nej, svarar jag, det är för att de inte ska bli sjuka.

Marie

Ingen klåda efter vaccination

Min yngsta hund har efter varje vaccination fått problem med klåda. Efter tips från Ancis gav jag henne Silicea D30 vilket fungerade jättebra på henne.

Emma

Pollazym mot allergibesvär

Pollazym har jag numera hemma under vår och sommar. Blir inte lika trött och ögonen och magen fungerar bättre. Blev överraskad att magen blev bättre, när allergi var mitt problem.

Jag har även använt mig av Dr Reckeweg nr 1, som jag förstått mest är för förkylningar. Den har även hjälpt mig med allergibesvär som känns som förkylning. Tack för hjälpen!

Cattis

Artrosen gör inte ont längre

Hej!

Jag vill berätta något fantastiskt. Jag är 81 år och har förmånen att få vara ganska pigg för min ålder. Men jag har besvär med artros. Det är händerna som är värst, de är onda och knöliga. Jag frågade i butiken om det fanns något för artrosen och fick rådet att använda en salva som heter Atomaresalva, Dr Reckeweg R30. Nu till det fantastiska! Mina händer värker inte längre och knölarna har blivit mycket mindre. Jag har smort ryggen också när den har värkt och då har värken gett med sig.

Vänliga hälsningar från Anna

Vintern blir lättare med d-vitamin

D-vitaminer har gjort att jag klarar av vintrarna på ett helt nytt sätt! Tidigare vart jag jämt sjuk när barnen drog med sig baciller från dagis. Sedan jag börjat med D3 så är jag gladare och inte lika mycket förkyld.

Camilla

Tappar inte hår långre

Tappade massor av hår under lång tid, stor hög i duschen varje gång. Köpte stora hårkuren och Silicea D30 Homeopatiska piller. Nu känner jag igen mitt hår igen. Tänkte att det berodde på mitt färgande av håret (vet inte) men nu sitter det kvar igen. HÄRLIGT!

Sandra

Äntligen är smärtan i urinvägarna borta

Jag hade länge haft problem med mina urinvägar när jag provade homeopatmedel för detta. Fick återkommande pencillinkurer och ont om varannat. Jag hade även testat tranbärskapslar, men problemen kom tillbaka.

Fick tips av en god vän att prova 2st medel tillsammans. Det gjorde jag och mina återkommande problem är borta. Jag åt Cantharis D30 och Dr Reckeweg nr 18 tills det var slut och mina smärtor försvann och sedan har jag varit frisk.

Sara

Hjälp mot trötthet på vintern

Jag skulle vilja berätta om när jag var så trött och håglös i vintras. Alltid trött men ändå svårt att sova. Inget var riktigt roligt och då var det en kollega som sa till mig: Nu åker du på Ancis och får hjälp. Vilket jag gjorde 🙂

Har aldrig tidigare varit i kontakt med homeopatmedel men vad gör man när man aldrig blir bättre.

Så jag stövlade in på butiken och hon som jag mötte var verkligen engagerad. Slutade med att jag fick en påse med tre preparat och redan efter två dagar sov jag bättre och kände mig lite piggare.

Efter någon vecka blev jag ordentligt förkyld och då ringde jag ner till butiken och då sa Karin (tror hon hette så) att det var kroppens rensning. Så det var en bra reaktion… Tydligen hade inte systemet orkat förut. Helt makalöst vad bra jag blev. Tror faktiskt inte jag varit så pigg som jag är nu på många år.

Burkarna jag fick heter; Super Magnesium, Lymosin och Natrium Chlorat D200.

Tusen tack för hjälpen 🙂

Rickard